Taxatie

Een woningtaxatierapport is nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook bijvoorbeeld bij het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting of WOZ-zaken. Lafeber Makelaardij is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres om uw taxatierapport te verzorgen en dit realiseren wij binnen 48 uur na de woningopname!

 

NWWI

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) heeft tot doel de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. Al onze taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI.

 

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. De meeste hiervan stellen een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

Aan een NWWI-taxatie is, naast het bedrag voor de taxatie, een bedrag van € 35,00 (exclusief btw) verbonden. Neem voor het taxatietarief contact met ons op.

 

Vraag hier rechtstreeks uw NWWI-taxatie aan.

 

Heeft u plannen tot verkoop?

Dan komen wij gratis en vrijblijvend langs en geven u advies over de verkoop en waarde van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Aktueel

Nieuws

 

 

Lees meer

Ons maandelijks Open Huis

Iedere laatste zaterdag van de maand is er een Lafeber Open Huis! Kijk hier voor de deelnemende woningen!

            Afbeeldingsresultaat voor open huis

Lees meer
Overige nieuwsberichten Twitter